koerier amsterdam transport nederland

Europatrans Koeriersdiensten

Europatrans koeriersdiensten zorgt ervoor dat uw spoedzending of reguliere zending snel en efficiënt op de plek van bestemming wordt afgeleverd. Binnen Nederland leveren en halen wij al uw zendingen binnen 4 uur af. Onze koeriers staan 24 uur per dag klaar om uw waardevolle documenten, pakjes of pakketten veilig en snel te bezorgen.

Europatrans – Uw snelle en milieubewuste koerier

Gezamenlijk belasten alle koeriers natuurlijk ook het milieu met alle auto’s, vrachtwagens en scooters die er rondrijden. Europatrans negeert dit absoluut niet en gaat dan ook bewust om met haar wagenpark.

Wij rijden met zeer zuinige auto’s om uw pakketten en zendingen te bezorgen. Onze auto’s rijden hebben een gemiddeld verbruik van 1:26.Daarnaast zetten wij ook scooters in voor de kortere ritten. Deze zijn allemaal uitgerust met 4-takt motoren. Deze motoren zijn een stuk zuiniger en stoten minder schadelijke stoffen uit.

Zo proberen wij met ons wagenpark een minimale belasting op het milieu te bewerkstelligen, zonder in te leveren op snelheid en flexibiliteit.

Koeriersdiensten tegen een vast laag tarief

Onze koeriersdiensten zijn scherp geprijsd en onze organisatie is transparant. Wij hanteren een laag basistarief. U weet altijd waar u aan toe bent. Ook zorgen wij voor gedetailleerde informatie over uw zending welke eenvoudig en op elk moment online op te vragen is. Het mooie is dat u bij ons niet direct vast zit aan een overeenkomst of abonnement na het aanmelden van uw zending. Dat noemen wij goede afspraken!

Wilt u gebruik maken van de koeriersdiensten van Europatrans? Uw zending aanmelden is heel eenvoudig.

U kunt direct gratis bellen met 0800-2687437.

Wij zorgen direct dat uw aanvraag wordt behandeld door onze koeriersdiensten. Zodra uw zending is verwerkt krijgt u de inloggegevens voor ons track & trace systeem. Heeft u al een zending aan ons aangeboden en wilt u weten wat de huidige status is? Bezoek dan ons Order Online track & trace systeem.